Huiswerkondersteuning nodig voor u zelf of uw kind?

 

Kan jij na een periode van thuisonderwijs en online lessen extra ondersteuning en structuur gebruiken? Wij snappen dit als geen ander en helpen je graag met Huiswerkondersteuning bij la Femme Vitaal Vitaal Breda.

Huiswerkondersteuning zorgt ervoor dat je goed bijblijft en de behandelde stof goed verwerkt. Tijdens de begeleiding is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de lesstof aan onze Talentbegeleiders en controleren wij of uw kind het leerwerk goed kent en helpen wij op het aanleren van studievaardigheden.

 

Haal het beste uit jezelf 

 

Heb je er moeite mee je huiswerk uit te voeren of goed te plannen?  Huiswerkondersteuning vanuit Kidsacademie is dan de ideale ondersteuning. Tijdens de Huiswerkondersteuning word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de stof aan onze Talentbegeleiders en controleren wij samen of je het leerwerk goed kent. Hierdoor heb je minder stress, meer vrije tijd en behaal je betere resultaten.

 

 

Kidsacademie biedt educatieve begeleiding aan op maat. Onze Talentbegeleiders beschikken over een passende opleidingsachtergrond. De eigenbijdrage bedraagt:

 

- Citotraining Basisonderwijs:

Zaterdag ochtend: tijdstip in overleg

Kleine groepen van maximaal 6 leerlingen

Lesduur: 2 uur

Eigenbijdrage: € 15 euro per les van 2 uur.

De Citotraining wordt aangeboden per 10 lessen. 

 

- Huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs:

Zaterdag ochtend: tijdstip in overleg

Klein groepsverband van maximaal 6 leerlingen

Lesduur: 2 uur

Eigenbijdrage: € 15 euro per les van 2 uur.

De Huiswerkbegeleiding wordt aangeboden per 10 lessen.