Huiswerkondersteuning nodig voor u zelf of uw kind?

Kan jij na een periode van thuisonderwijs en online lessen extra ondersteuning en structuur gebruiken? Wij snappen dit als geen ander en helpen je graag met Huiswerkondersteuning bij la Femme Vitaal Vitaal Breda. Huiswerkondersteuning zorgt ervoor dat je goed bijblijft en de behandelde stof goed verwerkt. Tijdens de begeleiding is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de lesstof aan onze Talentbegeleiders en controleren wij of uw kind het leerwerk goed kent en helpen wij op het aanleren van studievaardigheden.

 

Haal het beste uit jezelf 

Heb je er moeite mee je huiswerk uit te voeren of goed te plannen?  Huiswerkondersteuning vanuit Kidsacademie is dan de ideale ondersteuning. Tijdens de Huiswerkondersteuning word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de stof aan onze Talentbegeleiders en controleren wij samen of je het leerwerk goed kent. Hierdoor heb je minder stress, meer vrije tijd en behaal je betere resultaten.

 

Vrijwilligersbijdrage

KIDSACADEMIE biedt huiswerkondersteuning aan op maat. Onze Talentbegeleiders beschikken over een passende opleidingsachtergrond. De vrijwillige eigenbijdrage bedraagt € 12,50 per les. De ondersteuningslessen worden aangeboden per 10 lessen.